Kuld T flytter hjemmefra

Vi kan snart sige farvel til kuld T, de 8 uger er igen fl√łjet afsted ūüíē

T√¶ven, Fur And Paws True Love, er vi s√• heldige skal blive i ‚Äúfamilien‚ÄĚ, da Hanne og hendes familie har tilbudt sig som udstationering ūüíú

Fur And Paws True Love aka Alba ūüíē

I weekenden fik vi taget nye billeder af hvalpene og de ligger i albummet under kuld T ūüėä

Vi bliver aldrig helt klar til at sige farvel til hvalpene, men vi fors√łger at kl√¶de b√•de hvalpe og hvalpek√łbere godt p√• inden hvalpen flytter.

Hvalpen har i den f√łrste tid ikke det store behov for motion, men har derimod behov for nye, sp√¶ndende oplevelser, der styrker dens mentale udvikling. Hvalpen b√łr stimuleres i, at bruge alle dens sanser, herunder ogs√• dens lugtesans.

N√•r vi, flinke som vi er, serverer hundens foder i madsk√•len, fratager vi hunden gl√¶den og udfordringen i at bruge n√¶sen. I naturen ville ulven/hunden skulle s√łge efter et byttedyr, f√łlge sporet over mange kilometer og endelig fange byttet.

Det skal tamhunden ikke, men den har stadig brug for at bruge n√¶sen og f√• tr√¶ttet sanserne. Ved at lade hunden s√łge efter sin mad p√• gr√¶spl√¶nen og lede efter gemt leget√łj inde og ude, kan vi igen lade hunden bruge sanserne og blive mentalt tr√¶t p√• en naturlig m√•de.

Ud på tur