Kuld T flytter hjemmefra

Vi kan snart sige farvel til kuld T, de 8 uger er igen fløjet afsted 💕

Tæven, Fur And Paws True Love, er vi så heldige skal blive i “familien”, da Hanne og hendes familie har tilbudt sig som udstationering 💜

Fur And Paws True Love aka Alba 💕

I weekenden fik vi taget nye billeder af hvalpene og de ligger i albummet under kuld T 😊

Vi bliver aldrig helt klar til at sige farvel til hvalpene, men vi forsøger at klæde både hvalpe og hvalpekøbere godt på inden hvalpen flytter.

Hvalpen har i den første tid ikke det store behov for motion, men har derimod behov for nye, spændende oplevelser, der styrker dens mentale udvikling. Hvalpen bør stimuleres i, at bruge alle dens sanser, herunder også dens lugtesans.

Når vi, flinke som vi er, serverer hundens foder i madskålen, fratager vi hunden glæden og udfordringen i at bruge næsen. I naturen ville ulven/hunden skulle søge efter et byttedyr, følge sporet over mange kilometer og endelig fange byttet.

Det skal tamhunden ikke, men den har stadig brug for at bruge næsen og få trættet sanserne. Ved at lade hunden søge efter sin mad på græsplænen og lede efter gemt legetøj inde og ude, kan vi igen lade hunden bruge sanserne og blive mentalt træt på en naturlig måde.

Ud på tur