Canicross

Vores hunde elsker at komme ud og løbe, både foran en person, men også foran cyklen.

Lunas hvalpe er rejst…

Ja, vores O-kuld er rejst ud i verden til deres nye familier. Vemodigt og alligevel spændende, vi er så glade for at kunne følge alle vores hvalpe rundt omkring i Danmark og resten af verden.

Inden de rejste nåede vi lige at have besøg af et kuld hvide schweiziske hyrdehunde, som var født samme dag som vores 😊

Corona…

Corona sætter sine spor mange steder i landet og det er jo ingen undtagelse her hos os.

Dem der kommer og er nysgerrige på racen, det foregår udendørs og gerne korte fremvisninger og med afstand.

For vores hvalpekøbere, ser det lidt anderledes ud:

Negleklip

Så fik Lunas hvalpe klippet negle for anden gang (6×18 negle) og Kiras hvalpe fik klippet negle første gang (igen 6×18 negle). Nogle hvalpe er totalt afslappede og ligger og sover, andre er lidt mere dramaqueens 😂

Lunas hvalpe fik også første ormekur, hvalpene får ormekur omkring 4 uger, 6 uger og 8 uger.

Lukket hvalpegruppe

En lukket Facebook-gruppe for alle dem der har hentet en hvalp hjem fra vores kennel, et sted hvor man kan dele stort og småt om hunde og træning, både positivt og negativt 😊 nogle gange kan man godt føle man står stille og har brug for nogle gode råd for at komme videre. Andre gange vil man gerne dele at ens hund har været en stjerne 😊

Har du hund fra os og er du ikke medlem af gruppen endnu, så find den.

https://www.facebook.com/groups/401671134616847/

Lunas hvalpe…

Startede så småt op på hvalpefoder for et par dage siden og i dag var de med udenfor en tur. Det klarede de rigtig godt, der blev undersøgt og efter 5 minutter var de klar til at komme med ind igen og sove lidt. Det er en stor oplevelse, når man kun er 3,5 uge gammel og det er første gang.

Farverne ændrer sig…

Den dag Kira fik hvalpe, var vi så heldige at få taget nogle rigtig gode billeder af hvalpene. Selvom de kun var nogle få timer gamle. Det er også derfor der kun er billeder af fem hvalpe i albummet, da den sjette slet ikke var født endnu.

Når hvalpene fødes er de stort set helt sorte, med lyserøde næser… i løbet af de næste dage, så kommer der mere og mere gule aftegn i deres ansigt og næserne bliver mørkere og mørkere.

Få timer gamle 💕
En uge gamle