Mentalbeskrivelse

En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at man deler hverdagen med en hund, der er afbalanceret og velfungerende. Vi ved, at hundens mentalitet er arvelig.

Marie med til mentalbeskrivelse

Alle hunde kan blive mentalbeskrevet, såfremt der er udarbejdet en ønskeprofil for racen. Der skal dog være udarbejdet en profil, der viser en hund med den for racen helt ideelle mentalitet. Mentalbeskrivelse af en enkelt hund tager ca. 1 time. Ved afslutning af mentalbeskrivelsen, vil testlederen gennemgå hundens reaktioner på de enkelte momenter og svare på spørgsmål.

Bowie til mentalbeskrivelse

Mentalbeskrivelsen er ikke en konkurrence, men udelukkende en beskrivelse af den enkelte hunds reaktioner på en række momenter, hundens nysgerrighed og ikke mindst, hvordan hunden afreagerer igen. Der er altså ikke noget der er rigtigt eller forkert her.

Ozzy 💙

Anvendt med omtanke og ærlighed overfor sig selv, tror vi, at det kan blive et godt redskab for os som opdrættere, når vi skal finde den rigtige kombination af forældredyr til vores opdræt.

Marie 💜

Vi glæder os over at flere at vores hvalpekøbere er gode til at komme afsted til mentalbeskrivelserne, rundt omkring i landet.